8 July 2013
Categorie: blog
8 July 2013,
 0
     Nu de putine ori ne-am gandit la job-ul ideal, ni l-am imaginat si am adaugat in el elemente unul cate unul. Acum, tragand o line, am stat si ne-am intrebat: oare ce inseamna acest job ideal?   Cand ne gandim la jobul ideal, ne gandim la siguranta, bani, faima, experienta, motivatie, bucurie, colectiv minunat, frumusete, concediu etc.
                                                   VIDEOCHAT= JOBUL  IDEAL
•Castiguri intre 1000-5000 dolari/luna   Cresterea veniturilor se intampla progresiv si considerabil. In primele 2-3 luni, veniturile sunt in jurul sumei de 1000 dolari, dar pot depasi si aceasta suma, aceasta fiind perioada cand se acumuleaza cele mai multe cunostinte. Dupa primele luni veniturile cresc vizibil de la o luna la alta, un model cu experienta in domeniu putand sa castige peste 5000 de dolari intr-o luna. •Nu este necesara experienta in domeniu   Alaturi de personalul nostru calificat vei avea parte de training-urile necesare pentru a putea desfasura activitatea. Vei primi suport continuu, astfel incat sa reusesti sa atingi in fiecare luna target-ul de venit personal pe care ti l-ai propus.
•Flexibilitatea programului de lucru   In top 3 motivatii pentru care videochat-ul reprezinta jobul ideal se situeaza flexibilitatea programului de lucru.   De cele mai multe ori veniturile substantiale inseama lipsa timpului. Ei bine, videochat-ul, pe langa bani, iti ofera si timp suficient pentru a-i cheltui. Iar daca cheltuitul banilor nu reprezinta un aspect important pentru tine, atunci cu siguranta poti utiliza acel timp pentru a nu neglija facultatea, prietenii, familia si distractia alaturi de acestia. Poti sa iti faci singura programul astfel incat sa-ti fie usor sa te organizezi. NU exista orar de lucru fix. Programul se stabileste de la o saptamana la alta, de luni pana duminica, impreuna cu echipa .
•Confidentialitate si intimitate   Specializarea pe videochat doar cu modele de sex feminin asigura un inalt grad de confort modelelor noastre. De asemenea, selectia personalului se face in baza unor criterii foarte selective, dar obiective in acelasi timp.
•Respectarea normelor legale   Deoarece sustinem intregritatea, respectam intru totul normele legale. Motiv pentru care: ◦ Semnam si inregistram contracte de munca/contracte de comision la Inspectoratul Teritorial de Munca ◦ Respectam datele salariale incluse in contractul de munca ◦ Programam concediile din timp, astfel incat fiecare sa se poata bucura de relaxare si liniste
•Bonusuri salariale considerabile   In functie de rezultatele tale, vei fi rasplatita cu bonusuri ce constau in bani la sfarsitul fiecarei luni. Astfel venitul tau poate creste considerabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.